schaatsen vandaag besteld morgen in huis

Schaatsen in 2021 – een hartverwarmende herinnering & hoe jij de volgende keer wél op tijd schaatsen hebt

Schaatsen snel in huis? Hoewel 2021 begint met een zware lockdown vanwege de coronacrisis, zullen veel mensen zich hopelijk ook deze koude schaatswinterweken herinneren.

Het zijn de krenten uit de pap. Want ondanks dat er weinig mogelijk was, deed het schaatsen veel Nederlanders goed.

Veel Nederlanders waren helaas te laat voor het vinden van schaatsen. Vaak doordat deze uitverkocht waren, maar ook omdat bezorgdiensten door het winterse weer niet snel genoeg kunnen leveren.

Schaatsen snel in huis bij een volgende winter

We kunnen ons voorstellen dat je niet nog eens zonder schaatsen wilt zitten bij een volgende plotselinge koude winter. Daarom hebben wij de volgende tips:

  1. Koop je schaatsen in de zomer. Het klinkt natuurlijk een beetje vreemd, maar schaatsen zijn logischerwijs in de zomer wél vaak op voorraad. Sla ze dus op dat soort momenten in. Wellicht heb je dan ook nog een beetje geluk dat je een afprijzing treft.
  2. Kies voor winkels die snel leveren. In het volgende overzicht vind je winkels die morgen leveren als je vandaag bestelt. Uiteraard kan het zijn dat levering niet mogelijk is doordat er geen voorraad is of doordat de bezorgdiensten minder leveren tijdens slecht weer.
  3. Kijk op tweedehands sites zoals marktplaats.nl . Vaak worden hier nog veel schaatsen aangeboden. Het is altijd maar afwachten of je nog een goed koopje vindt.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en hopelijk vind je snel een mooi paar schaatsen voor een volgende winter!