Over Schaatsupdate

Schaatsupdate is een initiatief van de Nederlandse Schaatsfederatie. Door middel van deze website willen wij actuele updates geven over schaatsen voor alle schaatsliefhebbers.

Door middel van onze blogs proberen we actuele onderwerpen te bespreken, om hiermee de discussie in de schaatswereld levendig te houden en verschillende argumenten te kunnen delen.

Kijk bij de schaatskalender voor alle schaatsevenementen van het professionele schaatsen. Dit zijn nationale schaatswedstrijden, internationale schaatswedstrijden en de Olympische schaatswedstrijden voor het langebaanschaatsen en het shorttrack.

Schaatsen in onderdeel van de Nederlandse cultuur. Als Nederlandse Schaatsfederatie willen we deze schaatscultuur uitdragen, ondersteunen en stimuleren. We hopen met deze website hier een steentje aan bij te kunnen dragen. Buiten de website om, zijn we druk met het verspreiden van de schaatscultuur in Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden van de Nederlandse Schaatsfederatie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of breng met regelmaat een bezoekje aan deze website. We doen ons best om regelmatig in ieder geval een blog te posten en updates bij te houden. Heb je toevoeging of wil je graag zelf een blog schrijven? Stuur ons dan een berichtje met je toevoeging met daarin informatie waarover je een blog wilt schrijven.

We hopen op een levendige activiteit op deze website.